Ihtijarević: Od starta ćemo se postaviti pobjednički

Predstavnik FK Sarajevo

Ihtijarević: Od starta ćemo se postaviti pobjednički

Prvo kolo naredne premijerligaške sezone donijet će duel između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski. 

Žrijeb koji je održan danas u hotelu Park u Vogošći odlučio je da će Sarajevo i Zrinjski na otvaranju sezone odmjeriti snage na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase". Ispred Sarajeva komentar na žrijeb dao je Faruk Ihtijarević, šef skauting odjela kluba. 

"Odmah u prvom kolu nas očekuje derbi sa aktuelnim prvakom BiH. Nama je odigrati 11 utakmica i kući i na strani, a ako želimo biti prvi ili u vrhu moramo pobjeđivati. Tako ćemo se postaviti od samog početka. Nadam se da ćemo spremni dočekati prvenstvo i na što bolji način ući u sezonu", kazao je Ihtijarević. 

O odluci o smanjenju broja stranaca, Ihtijarević kaže: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo podržava tu odluku NFSBiH, jer mislimo da će unaprijediti bh. fudbal i natjerati klubove da domaćim igračima daju šansu", istakao je.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi