Ilić: Respektujemo protivnika, ali idemo na pozitivan ishod

Golman Krupe pred sutrašnji meč sa Metalleghe

Ilić: Respektujemo protivnika, ali idemo na pozitivan ishod

D. Vejo

Fudbaleri Krupe remijem su otvorili historijski nastup u Premijer ligi BiH.

U drugom kolu, očekuje ih ekipa Metalleghe koja je u prvom meču protiv Čelika ostvarila pobjedu od 3:1. Da je protivnik ozbiljan, dobro zna i kapiten te ujedno i golman Krupe.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica protiv jednog vrlo kvalitetnog protivnika koji je već u prvom kolu pokazao da ima tim za elitu. Mi smo sa njima već odigrali prijateljski meč početkom priprema i ostvarili trijumf. Međutim, sada nas čeka nešto drugačija utakmica. Svjesni smo kvaliteta koji ekipa iz Jajca posjeduje s toga ih respektujemo, ali na gostovanje idemo maksimalno motivisani te očekujemo povoljan ishod po nas", ističe za SportSport.ba čuvar mreže Krupe, Mladen Ilić.

Ilić se tokom prve utakmice protiv ekipe Mladosti pokazao kao jedan kvalitetan golman, koji je u nekoliko navrata svojim sjajnim intervencijama spasio mrežu svog tima. 

Utakmica između Metalleghe i Krupe igra se sutra od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi