Iskra predvodi Drugu ligu Zapad, golovi pljuštali u 21. kolu

Druga liga Zapad

Iskra predvodi Drugu ligu Zapad, golovi pljuštali u 21. kolu

M. Šljivak

Čak 32 pogotka postignuta su u šest utakmica 21. kola Druge lige FBiH grupa Zapad.

Najuvjerljivija je bila ekipa Iskre koja je u Bugojnu pobijedila Krajišnik sa 7:0.

Gosti su jedva skupili 11 fudbalera za ovaj meč. Nikog na klupi im nije bilo, a početni sastav je odigrao kompletan meč.

Rezultat ovog meča je na kraju i realan. Iskra je pregazila goste sa sedam golova u mrežu, a pored dva gola Harisa Seferovića, pogađali su još Nebić, Pihura, Gurbeta, Ivković i Mašić.

I na ostalim terenima se igralo veoma efikasno. Najviše golova postignuto je u meču Krajine i Viteza, čak osam, a susret je okončan remijem 4:4.

Upravo je ovaj rezultat u Cazinu dobro došao ekipi Iskre, koja je sada četiri boda ispred Krajine, odnosno pet ispred Viteza.

Pobjedom od 4:0 nad Slogom u igru za plasman u viši rang se uključio i Radnik iz Donjeg Vakufa.

Druga liga Zapad, 21. kolo:

Vlašić - Podgrmeč 2:3

Iskra - Krajišnik 7:0

Vitez - Kljuć 2:2

Radnik DV - Sloga 4:0

Busovača- Bratstvo 3:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Krajina - Vitez 4:4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi