Jaganjac: Cilj je dupla kruna

Sekretar Mostar SG Staklorad

Jaganjac: Cilj je dupla kruna

M. Maksimović

Sekretar MNK Mostar SG Staklorad koji je nakon suspenzije trenera Mirsada Fazlinovića na svim mečevima imao ulogu i službenog predstavnika prezadovoljan je izdanjem igrača i rezultatom koji je tim iz Mostara ostvario u polufinalu Kupa BiH u futsalu.

 Mostarci su gostovali Leotaru u Trebinju, te s visokih 5:0 prošli u finale.

“Potvrdili smo odličnu formu, ali i činjenicu da smo u ovom trenutku najkvalitetniji tim u zemlji. cijenimo Leotar, ali protiv nas nisu imali šanse”, rekao je Jaganjac.

U finalu će Mostar SG igrati protiv Centra.

“S Centrom smo veliki rivali i u ovom trenutku su oni uz nas vjerovatno i najbolji tim u državi. Naš cilj je dupla kruna i ja sam uvjeren da možemo osvojiti Kup. Ipak, sad su misli više u prvenstvu, pošto je pred nama meč u kojemu možemo obezbijediti naslov prvaka”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi