Jagodić: Budimo realni, ipak, je ovo Njemačka

Mladi Zmajevi nisu uspjeli

Jagodić: Budimo realni, ipak, je ovo Njemačka

A. Beganović

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspjela savladati Njemačku (4:4), te će tako plasman u baraž najvjerovatnije ostati samo pusti san.

Odigrali su mladi Zmajevi fantastičnu utakmicu na Koševu, no i pored toga Njemačka je uspjela ostati neporažena.

"Prije svega želim čestitati svojim izabranicima. Dati Njemačkoj četiri gola nije mala stvar. Imali smo 1:0, 3:1 i 4:3, ali Njemačka je pokazala da ima mnogo rješenja na klupi. Imali smo ih, no na našu žalost nismo uspjeli. Moramo biti realni, ipak je ovo Njemačka", istakao je selektor našeg mladog nacionalnog tima Vlado Jagodić.

"Onaj koji nakon ovakve predstave je nezadovoljan, nema pojma o fudbalu. Ova generacija ima kvalitet, pored dobrog rezultata dobili smo i dosta igrača koji već sutra mogu igrati za A tim. Veliki je ovo uspjeh, bez obzira što na kraju ostaje žal za baražom", dodao je Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti