Jagodić: Kvalitetniji smo i to će odlučiti pobjednika

Banjolučani optimistični pred Radnik

Jagodić: Kvalitetniji smo i to će odlučiti pobjednika

M. Šljivak

Porazom u Mostaru Borac je umanjio svoje šanse da se preko Premijer lige domogne jednog od mjesta koja vode na međunarodnu scenu. Mnogo je realnija opcija da Borac preko Kupa BiH dođe do cilja, ali bez obzira na to u klubu žele pobijediti Radnik.

"Poraz u Mostaru nam je teško pao, jer nadali smo se dobrom rezultatu. Napravili smo nekoliko pogrešaka, a nakon što smo primili gol iz penala izgubili smo se i na kraju doživjeli poraz- kazao je trener Vlado Jagodić koji nije propustio priliku da u najavi novog meča analizira ono što se u srijedu dešavalo protiv Zrinjskog.

Protiv Radnika nema nikakvih dilema kad je konačan rezultat u pitanju.

"Naša obaveza je da u svakoj utakmici idemo na pobjedu, a to je slučaj i sad. Radnik jeste podigao nivo forme i to moramo da imamo u vidu, ali smatram da je kvalitet na našoj strani i da će to da presudi – dodao je Jagodić.

Pod Bijelim brijegom borca je izgubio derbi, ali su igrači sačuvali visok moral.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Motiva protiv Radnika imamo mnogo i sigurno će svako od nas igrača dati sve od sebe na terenu kako bi došli do tri boda. Napašćemo goste  od samog početka i pokušaćemo što prije da riješimo pitanje pobjednika – rekao je vezista Ajdin Redžić.

Upitan je samo nastup povrijeđenog Miloša Žeravice.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti