Jagodić: Najveći poraz u mojoj karijeri

Banjalučani doživjeli fijasko u Mostaru

Jagodić: Najveći poraz u mojoj karijeri

Trener banjalučkog Borca Vlado Jagodić bio je vidno razočaran nakon teškog poraza njegovog tima u Kupu BiH.

Crveno-plavi su u duel sa Zrinjskim iz Mostara ušli kao autsajderi, ali svakako da niko nije očekivao totalni fijasko Banjalučana.

"Poraz je težak, ali je to odraz trenutnog stanja dveju ekipa i njihovog kvaliteta. Nikada u životu nisam izgubio 5:0 i meni je najteže, ali svi znamo ko je Zrinjski u ovom trenutku u bh. fudbalu. Mi se okrećemo našem primarnom cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH", rekao je Jagodić za SportSport.ba, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nakon visokog poraza u Kupu BiH, sigurno da će doći do određenih promjena. Spisak igrača će vrlo brzo biti dobro smanjen jer su neki na njega zalutali. Najbolji lijek za poraz je novi trijumf u šampionatu RS. Mi tu priliku imamo već u subotu uveče, kada igramo sa Borcem iz Šamca".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti