Jagodić okupio mlade Zmajeve

U21 selekcija u četvrtak sa Njemačkom

Jagodić okupio mlade Zmajeve

Uz seniorsku selekciju BIH danas se okupila i mlada reprezentacija.

Mjesto okupljanja bio je hotel Park u Vogošći i već u 18.00 je počeo prvi trening. Kasniće jedino Šipović iz rumunskog Petrolula, a jedini veći problem je povreda Josipa Kvesića iz Željezničara koga muči zadnja loža. Na Jagodićevom spisku su i Mario Kvesić (Široki Brijeg), Damir Zlomislić (GOŠK) i Jasmin Mešanović (Sloboda) dok iz disciplinskih razloga nema Mile Pehara (Zrinjski) i Asmira Suljića (Sarajevo).

Sutra su dva treninga i to u 9.30 u Vogošći i u 17.30 na na stadionu Asim Ferhatović-Hase u Sarajevu dok se na meč sa Nijemcima koji je u četvrtak u Ingolstadu od 20.00 putuje u srijedu ujutro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.