Remi Sarajeva i Slobode na Koševu

Janjoš: U fudbalu ne pobjeđuje uvijek bolji

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva remizirali su danas na domaćem terenu protiv Slobode (1:1) u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon derbija na Koševu održana je press konferencija domaćeg tima, a trener Sarajeva, Mehmed Janjoš, kazao je da je njegov tima danas odigrao dobru utakmicu, ali da nisu imali sreće u finišu.

"Mislim da je Srajevo igralo danas dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo imali dosta dobrih prilika. Primili smo taj gol koji je unio smušenost u našu igru. Trebalo nam je 15 minuta da se oporavimo i nismo igrali kako treba. Imali smo dosta šansi u finišu, ali to je fudbal. Sloboda nosi bod iz jednog udarca na gol i ja im čestitam", rekao je Janjoš, te dodao:

"Nije fizička sprema utjecala na ishod meča. Čak mislim da smo imali pritisak u samom finišu. Nakon primljenog gola smo pali, ali zadnjih 15 minuta smo imali pritisak i dosta šansi. Ipak, na kraju to nije rezultiralo na kraju utakmice. Da, ovo je Anđušiću treći žuti karton i neće igrati naredni meč. Ostaje žal, zaslužili smo pobjedu. Ovo je bila dobra utakmica, ali u fudbalu uvijek ne pobjeđuje bolji".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi