Ješić: Želimo trofej u Kupu, moramo pobijediti svaku ekipu

Trener Sarajeva želi osvojiti pehar u Kupu BiH

Ješić: Želimo trofej u Kupu, moramo pobijediti svaku ekipu

A. Beganović

Danas je obavljeno žrijebanje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a jedan od najzanimljivijih duela u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine biće onaj između Slavije i Sarajeva

Šef stručnog štaba FK Sarajevo Miodrag Ješić smatra da je žrijeb po njegovu ekipu mogao biti bolji, ali i gori.

"Ako hoćete da osvojite trofej u Kup takmičenju, onda morate biti spremni da igrate protiv svake ekipe. Svaki klub koji je prošao prvu rundu ima određeni kvalitet i našeg protivnika respektujemo maksimalno", izjavio je Ješić za SportSport.ba.

"Žrijeb je mogao biti bolji, ali i gori po nas. No, mi želimo trofej i moramo biti spremni pobijediti svaku ekipu", dodao je šef stručnog štaba Bordo ekipe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.