Jovo Kojić otputovao u Antaliju na potpis ugovora

Stoper Čelika prelazi u klub iz Kazahstana

Jovo Kojić otputovao u Antaliju na potpis ugovora

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su ostali bez svog prvog strijelca u jesenjem dijelu prvenstva. Korpulentni stoper Jovo Kojić napustio je pripreme Zeničana i otputovao u Antaliju na potpis ugovora s jednim klubom iz Kazahstana.

Ovu vijest je potvrdio i trener crno-crvenih Boris Pavić, kojem je žao što je ostao bez sjajnog stopera.

"Istina je, Kojić je jučer otputovao za Tursku, gdje bi se trebao priključiti jednom klubu iz Kazahstana i potpisati ugovor. Čelik će budući da ima ugovor do ljeta dobiti i obeštećenje. Žao mi je što sam ostao bez sjajnog igrača, koji je na svakom treningu i utakmici davao svoj maksimum. Iskreno mu želim puno sreće u daljoj karijeri", kazao je za SportSport.ba Pavić.

Jovo Kojić u Čelik je došao prošlog ljeta iz bijeljinskog Radnika, ovaj 26-godišnjak imao je sjajnu polusezonu, jer je kao stoper postigao šest golova uz jednu asistenciju. Kojićev odlazak ipak ne bi se trebao puno osjetiti budući da Čelik ima tri stopera Emira Jusića, Renata Gojkovića, Zlatka Kazazića, a tu je i mladi junior Anes Duraković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.