Juniori Zrinjskog izborili finale

Kup BiH za juniore

Juniori Zrinjskog izborili finale

Juniori mostarskog Zrinjskog postali su prvi finalisti juniorskog Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu.

Mlade nade „plemića“ su u uzvratnom susretu sa vršnjacima iz Širokog remizirali, 1:1. Prva utakmica odigrana u Mostaru završila je pobjedom juniora Zrinjskog 1:0, pa su se juniori mostarskog kluba plasirali u finale Kupa BiH.

Prvo poluvrijeme proteklo je bez većih prilika, a igra se odvijala uglavnom između dva šesnaesterca. Na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0, a svi su golovi pali u nastavku.

U 65. minuti Tomić dovodi Širokobriježane u vodstvo. Međutim, radost domaćih nije dugo trajala. Već deset minuta kasnije Miloš je pogodio mrežu domaćih lijepim golom iz slobodnog udarca i ovjerio Zrinjskom prolazak u finale najmasovnijeg klupskog juniorskog takmičenja u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.