Jusufbegović i Vladavić: Dolazimo srušiti neugodnu tradiciju

Velež pred Široki

Jusufbegović i Vladavić: Dolazimo srušiti neugodnu tradiciju

Tradicionalno po Velež neugodni Široki Brijeg ugostit će u nedjelju rođene u hercegovačkom derbiju.

Pred jedan od najzanimljivijih mečeva predstojećeg kola FK Velež u klupskim prostorijama organizovao je press konferenciju na kojoj su se prisutnima obratili trener Nedim Jusufbegović i fudbaler Admir Vladavić.

“Široki Brijeg kao tim koji je godinama u vrhu bh. fudbala i kao tim koji je na svom stadionu tradicionalno neugodan po Velež zaslužuje svaki respekt. Hrabrom i odlučnom igrom nastojat ćemo srušiti neugodnu tradicijui. Znamo za sve njihove kvalitete, ali znamo i boje kojeg kluba branimo i koji grb nosimo,” izjavio je Jusufbegović.

Optimista pred gostovanje na Pecari je i Admir Vladavić. Sjajni fudbaler Rođenih kazao je da Velež na Pecaru dolazi bez bijele zastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dolazimo bez bijele zastave, sa ciljem da nakon dugo vremena ostvarimo pozitivan rezultat. Protivnik je tim iz samog vrha, ali uz pravi pristup svih nas ja sam siguran da mi u Širokom Brijegu možemo iznenaditi,” najavio je Vladavić.

Zbog povreda u timu Veleža upitni su nastupi Jovana Blagojevića, Andrije Dragojevića i Anesa Haurdića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti