Kadeti Sarajeva deklasirali Krupu

Sigurna pobjeda bordo nada

Kadeti Sarajeva deklasirali Krupu

S. Mlaćo

Kadeti Sarajeva sjajnom partijom nadigrali su danas Krupu sa 7:1, te pokazali da se nalaze u veoma dobroj formi.

Već nakon sedam minuta bordo nade su imale vodstvo 2:0, a strijelci su bili Gasal i Jašarević. Na 3:0 povisio je Hasančić, a domaći smanjuju u 37. minuti na 3:1 pogotkom Tahrića.

Do kraja meča još po jednom su se u listu strijelaca upisali Hasančić i Jašarević, dok su precizni bili i Konjalić, te rezervista Nargalić.

Ovom pobjedom kadeti Sarajeva nalaze se na prvom mjestu sa jednim bodom viška u odnosu na Borac, te dva na Široki Brijeg koji ima i utakmicu manje.  Krupa je na devetom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Premijer omladinska liga BiH za kadete:

FK Krupa - FK Sarajevo 1:7 (1:3)

FK Krupa: Knežević, Jeličić, Babić, Nišić, Nišić, Tahirć, Smajić, Pešević, Jovašević, Jokić, Vuruna.

FK Sarajevo: Dizdarević, Gasal, Jašarević, Hasančić, Nikolić, Islamović, Đokanović, Konjalić, Sabljica, Čičkušić, Šarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi