Kadeti Sarajeva remizirali protiv Borca

Utakmica bez golova

Kadeti Sarajeva remizirali protiv Borca

E. Čaušević

Kadeti Sarajeva danas su na domaćem terenu remizirali protiv Borca (0:0) u meču šestog kola Premijer omladinske lige za kadete BiH.

Sarajevo je danas u Butmiru bilo favorit protiv kluba iz Banja Luke, no na kraju su gosti uspjeli da sačuvaju svoju mrežu i osvoje jedan bod. Bordo tim je od početka utakmice imao incijativu na sredini terena i nekoliko fantastičnih prilika, no igrači Sarajeva nisu uspjeli da dođu do gola.

Junak današnje utakmice bio je golman Borca Isak Badić koji je svojim intervencijama izluđivao protivničke igrače. Zanimljivo je da je Badić nekada upravo bio član akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.

U17 Premijer liga BiH, 6. kolo:

Sarajevo - Borac 0:0

Sarajevo: Dizdarević, Nikolić, Jašarević, Hasančić, Hargalić, Liješić, Kadrić, Sabljica, Gusinjac, Đokanović, Šarić.

Borac: Badić, Jović, Kujunđić, Milojević, Arsić, Rogić, Bosnić, Bobić, Grubor, Turanjanin, Stojičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi