Kadeti trenirali u Bakaru, svi spremni za Irsku

Žele prvu pobjedu

Kadeti trenirali u Bakaru, svi spremni za Irsku

E. Škorić

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je danas trening.

Bh. kadeti su jučer poraženi od Njemačke s 5:0 u susretu prvog kola grupe C Evropskog prvesntva u Hrvatskoj, ali taj poraz već je otišao u zaborav.

Izabranici Sakiba Malkočevića jutros su odradili trening u mjestu Bakar, nedaleko od Rijeke, te su mislima na susretu protiv Republike Irske, koji se igra u nedjelju.

Utakmica protiv Irske, smatraju u našoj reprezentaciji, mogla bi biti odlučujuća i ukoliko ostvarimo pobjedu, imat ćemo dobru priliku da se plasiramo dalje. 

Na treningu su momci djelovali pozitivno, ne žele da ih poraz od Nijemaca pokoleba. Inače, sutra će bh. reprezentacija trenirati na Kantridi, a u nedjelju od 16:30 je utakmica protiv Irske u Kostreni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi