Kadrić: Bolja smo ekipa, bodovi ostaju u Gračanici

Fudbaler Bratstva pred utakmicu sa GOŠK-om

Kadrić: Bolja smo ekipa, bodovi ostaju u Gračanici

Sutra su na rasporedu utakmice 17.kola Prve lige FBiH a derbi kola igra se u Gračanici gdje domaće Bratstvo dočekuje GOŠK.

Kontakirali smo jednog od najiskusnijih igrača Bratstva, Kerima Kadrića, koji nam je odmah na početku razgovora rekao da očekuje jednu dobru i otvorenu utakmicu ali da je u ovom trenutku Bratstvo dosta kvalitetnija ekipa i da je ubjeđen da bodovi ostaju u Gračanici. 

Sutrašnja utakmica se može okarakterisati kao utakmica sezone za ekipu Bratstva jer bi u slučaju poraza šanse za prvo mjesto bile svedene na minimum. Ipak Kadrić kaže kako su svi igrači svjesni da u sutrašnjoj utakmici mogu puno toga ili dobiti ili izgubiti te da će u utakmicu ući maksimalno i da će svaki od igrača dati 110% od sebe.

Veznjak gračaničke ekipe smatra da je ove sezone ekipa napokon sazrela i da je spremna da napravi iskorak i da se plasira u Premijer Ligu Bosne i Hercegovine. Kadrić je ovu priliku iskoristio da pozove sve navijače Bratstva da sutra u što većem broju dođu na stadion i fer i sportskim navijanjem pomognu ekipi da dođu do nova 3 boda koja ih ustavljaju u ravnopravnoj trci za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.