Keranović prelazi u Istru

Keranović prelazi u Istru

Dosadašnji golman Krajine iz Cazina, Adnan Keranović, kako sada stvari stoje karijeru će nastaviti u redovima hrvatskog prvoligaša Istre 1961.

Sjajnim odbranama u proteklom prvenstvu Keranović je na sebe skrenuo pozornost većih klubova. Osim ponude Istre, Keranović je imao na stolu i ponudu iz dalekog Azerbejdžana. Međutim ipak se odlučio za Istru.

"Zove se Adnan Keranović, ima 24 godine i u odnosu na ostale kandidate sa kojima smo pregovarali brani u kontinuitetu i zbog toga nam je veoma zanimljiv", rekao je trener Istre Igor Pamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.