Kodro najavio izmjene, Mitrevski od prve minute

Sarajevo na Piroti igra revanš susret sa Travnikom

Kodro najavio izmjene, Mitrevski od prve minute

Fudbalski klub Sarajevo sutra će u Travniku u okviru revanš susreta osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa istoimenim domaćinom. 

Prvi susret odigran na stadionu Asim Ferhatović Hase završen je ubjedljivim trijumfom ekipe iz Titove 38/b rezultatom 4:0. 

"Bit će izmjena u sastavu. Imamo dobar rezultat, ali bez obzira na izmjene u utakmicu moramo ući kao da je rezultat 0:0. Nema laganih utakmica, svaku moramo shvatiti ozbiljno. Nadam se da će igrači koji budu igrali dati sve od sebe da se nametnu za budućnost," rekao je Kodro i dodao: 

"Sutra će priliku dobiti i Mitrevski, ukoliko ne bude nepredviđenih problema. Što se tiče utakmice u Mostaru nadam se da više neće biti onakvih oscilacija. Nisam zadovoljan prvim poluvremenom, dok je ono iz drugog način na koji treba da igramo," kaže Kodro. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.