Komlenović: Mi smo naš cilj ispunili

Univerzalac Tekstilca pred meč

Komlenović: Mi smo naš cilj ispunili

M. Jakovljević

Ekipa Tekstilca iz Dervente je dobro počela takmičenje u "Ligi za prvaka" i to pobjedom protiv Zvijezde 09. 

U ovom kolu ide se na megdan Kozari u Gradišku.

Ova utakmica nema neki rezultatski značaj već samo prestižni. Treba očekivati lijepu i dopadljivu igru, a kad se igra bez kalkulacija, to gledaoci najviše vole.

"Mi smo naš cilj poodavno ispunili, plasmanom u plej off. Želimo zadržati treće mjesto što bi bio i naš najveći prvoligaški uspjeh. Cijenimo ekipu Kozare koja ima dobar sastav koji je spoj mladosti i iskustva. Prepuštamo im ulogu favorita, ali ćemo igrati odgovorno, otvoreno. Mislim da i bod ne bi bio neuspijeh", kaže univerzalac Tekstilca, Vladanko Komlenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi