Koprivica: Bili smo bolji tokom čitavog meča

Fudbaler Famosa nakon trijumfa protiv Glasinca

Koprivica: Bili smo bolji tokom čitavog meča

D. Vejo

Fudbaler Famosa iz Vojvkovića u okviru trećeg kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, savladali su ekipu Glasinca rezutatom 2:0 (0:0).

Tim iz Istočne Ilidže kao i svake sezone pa tako i ove, pretenduje na sam vrh tabele. Da se ni malo ne šale, te da idu ka ostvaranje svog cilja pokazali su minulog vikenda kada su bili uvjerljivi protiv Glasinca. Svoje prve utiske nakon trijumfa, kazao je jedan od aktera Plavih.

"Smatram da smo zasluženo pobjedili. Bili smo bolji protivnik iako prvo poluvrijeme nismo odigrali onako kako mi to znamo. Međutim, u nastavku smo izašli mnogo organizovaniji i to je urodilo plodom, čime smo nastavili niz bez poraza", kazao je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Marko Koprivica.

Seriju dobriz rezultata tim iz Vojkovića nastavit će u četvrtom kolu kada gostuju ekipi Mladosti u Gacku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi