Hrvatski fudbaler stigao na Grbavicu

Kramarić se pridružio treninzima Željezničara

Fudbaleri Željezničara su danas u poslijepodnevnim satima odradili trening na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Željezničar će u proljetnu polusezonu ući sa izmijenjenim igračkim kadrom, a među standardnim igračima Plavih se mogu vidjeti i neka nova lica, koja bi uskoro trebala zvanično postati fudbaleri najtrofejnijeg bh. kluba.

Osim Brazilca Mailsona, sa prvim timom Željezničara danas je trenirao i Mirko Kramarić, hrvatski fudbaler koji je posljednji angažman imao u norveškom Haugesundu. Ovaj 26-godišnji fudbaler igra na poziciji lijevog bočnog, a u svojoj karijeri je još nastupao za Lokomotivu, Inter i Istru.

Današnjem treningu Plavih nisu prisustvovali Jasmin Bogdanović, te Enis i Damir Sadiković, koji vuku lakše povrede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Među prvotimcima kluba sa Grbavice vlada sjajna atmosfera pred polazak u Bijeljinu, gdje će se u nedjelju sastati sa Radnikom. Tu utakmicu će prvotimci i stručni štab Željezničara dočekati u Etno Selu "Stanišići", gdje će se u miru pripremiti za utakmicu koja ima veliki značaj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.