Kusturica: Interes kluba je na prvom mjestu

Predsjednik UO FK Sarajevo

Kusturica: Interes kluba je na prvom mjestu

M. Šljivak

Radni sastanak predsjedništva FK Sarajevo održan je danas, a na njemu se raspravljalo o rezultatima na početku sezone.

Također, razgovarano je o još nekoliko jako bitnih tema, a nakon sastanka predsjednik Upravnog odbora bordo tima Edis Kusturica je rekao:

"Možemo potvrditi da je danas održan radni sastanak predsjedništva kluba na kojem smo diskutovali o rezultatima na početku sezone, te određenim temama vezanim za prvi tim, stručni stab, igrače, te općenito za cjelokupan sportski segment. Dobro je da nakon iduće utakmice slijedi reprezentativna pauza, tokom koje ćemo nastojati konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu", istakao je Kusturica, te je dodao:

"Polazeći od naše opredijeljenosti da su i naši vjerni navijači sastavni dio našeg kluba, stava smo da samo uz međusobno uvažavanje i poštivanje moguće je graditi uspješan odnos s interesima kluba na prvom mjestu", istakao je Kusturica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Sarajeva narednog vikenda igra protiv Rudara iz Prijedora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.