Kvesića želi kiparski Anorthosis
Foto: EPA

Trenutno bez kluba

Kvesića želi kiparski Anorthosis

Bh. fudbaler Josip Kvesić neće dugo biti bez kluba, obzirom da je sve izvjesniji njegov transfer na Kipar. 

Kvesiću nije ponuđen novi ugovor u Hajduku i trenutno je slobodan igrač, a iako se pominjao povratak u BiH, od toga najvjerovatnije neće biti ništa. 

Mediji sa Kipra pišu kako se Kvesić nalazi pred transferom u Anorthosis, za koji je svojevremeno igrao i Nemanja Supić, a cijela situacija oko prelaska u ovaj klub bi se trebala rasplesti u nadolazećim danima. 

Kvesić ima dosta iskustva igranja u stranim ligama, tako da bi odlazak na Kipar svakako mogao biti novi izazov za ovog Širokobriježanina. Ranije je igrao za Antalyaspor, Karsiyaku, Žilinu, Željezničar...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi