Lalović: Tokom čitavog meča bili smo bolji tim

Famos bolji od Napredka

Lalović: Tokom čitavog meča bili smo bolji tim

D. Vejo

Fudbaleri Famosa iz Istočne Ilidže savladali su na svom terenu u okviru 22. kola Druge lige Republike Srpske Istok ekipu Napredka rezultatom 2:0 (0:0).

Dvostruki stijelac bio je Lalović, a upravo on je pričao o utiscima nakon utakmice.

"Smatram da smo sasvim zasluženo savladali ekipu Napretka. Od samog starta meča smo krenuli maksimalno motivisani i stvarali smo šanse. Dva gola smo postigli iz sjajnih akcija a protivniku nismo dozvolili da ozbiljnije zaprijeti našem golu. Ovom pobjedom pokazali smo da smo jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi", zaključio je za SportSport.ba napadač Famosa, Tihomir Lalović.

Naredni meč Famos će igrati u Bijeljini kod tamošnje Sloge Junajted.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi