Leotar slavio u Tesliću, Rudar bolji od Slobode

Prva liga RS, 21. kolo

Leotar slavio u Tesliću, Rudar bolji od Slobode

E. Škorić

U subotu su odigrane sve utakmice 21. kola Prve lige Republike Srpske.

Na čak šest susreta slavili su domaćini, a čast gostiju spašavao je trebinjski Leotar.

Leotar je zadržao prvu poziciju. Trebinjci su slavili s 2:1 u Tesliću, a Proleteru je vodstvo donio Osmić golom u 54. minuti. No, gosti preko Sušića i Radulovića dolaze do velikog preokreta i značajne pobjede.

Rudar je, pak, slavio s 1:0 protiv Slobode Novi Grad u Prijedoru i na taj način je zadržao bodovni razmak za vodećim Leotarom, a gol odluke postigao je Kantar u 78. minuti.

Na trećem mjestu je Kozara, koja ima tri boda manje od Rudara i dva od Leotara. Kozara je u Gradišci danas s 4:1 nadigrala Sutjesku, a strijelci su bili Šatara, Majdanac, Kovljen i Popović, te Guzina za Fočake.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tekstilac je golom Asanovića slomio otpor višegradske Drine, dok je Sajtanović postigao dva gola za pobjedu Podrinja nad Napretkom. Krupa je pogocima Jandrića, Jovičića i Damjanovića s 3:0 savladala Vlasenicu.

Prva liga RS, 21. kolo:
Podrinje - Napredak 2:0 (Sajtanović 57, 72)
Tekstilac - Drina 1:0 (Asanović 87)
Krupa - Vlasenica 3:0 (Jandrić 34, Jovičić 84, Damjanović 88)
Rudar Pr. - Sloboda NG 1:0 (Kantar 78)
Mladost G. - Sloboda MG 3:1 (Ćeranić 11, 54 - penal, Lozo 89/ Miletić 91)
Proleter - Leotar 1:2 (Osmić 54/ Sušić 77, Radulović 95)
Kozara - Sutjeska 4:1 (Šatara 22, Majdanac 40, Kovljen 67, Popović 94/ Guzina 46)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.