Lihovac i Dudić optimisti pred Drinu

Travnik dočekuje Drinu

Lihovac i Dudić optimisti pred Drinu

Travnik će u sedmom kolu BHT Premijer lige BiH na Piroti dočekati momčad Drine iz Zvornika koja je u prošlom kolu poražena od Željezničara.

Uoči ove utakmice izjave su dali trener Travničana Selver Lihovac, te kapiten Feđa Dudić.

„Što se tiče susreta sa Drinom u subotu i ekipa je spremna fizički i psihički, tako da se nadamo dobrom rezultatu. Iskoristili smo pauzu da se malo spustimo na zemlju, jer ipak nije mala stvar osvojiti bod na Koševu i dati dva gola. Pokazali smo punu ozbiljnost i pristup igri tako da ćemo taj odnos prenijeti na utakmicu sa Drinom“, izjavio je Lihovac.

Dudić je istakao da je Drina dosta neugodan protivnik, ali da je za njegov tim pobjeda u subotnjem meču imperativ.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Dolazi nam neugodan protivnik kojeg ne smijemo podcijeniti ni u jednom trenu, ali sigurno je da je nama pobjeda imperativ. Pobjedom na Piroti bod na Koševu dobio bi još veću vrijednost. Nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i time obradovati naše navijače koji nam daju podršku i kući i na strani, koje svakako očekujemo na Piroti i ovu subotu“, riječi su Dudića.

Travničani u ovom susretu neće moći računati samo na Arminu Helvidu, koji pauzira zbog tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.