Fudbaler Lazija i reprezentacije BiH

Lulić: Nećemo kukati, imamo to što imamo i idemo pobijediti

Senad Lulić bit će jedan od ključnih i iskusnijih fudbalera u nedjeljnoj utakmici naše reprezentacije protiv Izraela. Igrač Lazija iznio je svoja očekivanja uoči teškog gostovanja u Haifi.

"Nećemo kukati zbog svih problema koji su nas zadesili. Ono što imamo na treninzima, to je to i mi svi od prvog pa do zadnjeg moramo dati maksimum da ostvarimo dobar rezultat i da pobijedimo u Izraelu", rekao je Lulić koji je potom progovorio o svojoj poziciji u timu:

"Ne znam šta ću igrati, da li ću igrati lijevog bočnog ili bliže napadu ali prema treninzima moguće je da ću igrati malo bliže golu. Atmosfera će sigurno biti paklena, ali mi i kući igramo pred takvom atmosferom pa sam siguran da nam to neće mnogo smetati te da ćemo imati izvanredne uvjete za igru".

Naši reprezentativci gledali su utakmice Izraela iz kojih su izvukli neke pouke.

"Gledali smo Izrael, analizirali smo ih ali ja sam siguran da ključ uspjeha leži u našoj igri i da mi trebamo gledati sebe. Oni su startovali dobro ali ja sam optimista, imam dobar osjećaj i vjerujem da ćemo pobijediti", rekao je za kraj Senad Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti