Bosna razočarala u Mramoru

Mahmutović: Utakmicu su odlučile greške pojedinaca

E. Škorić

Ibro Mahmutović, šef struke kalesijske Bosne, nije mogao da bude zadovoljan nakon gostovanja u Mramoru.

Bosna je poražena s 4:1 od Mramora, a gostujući trener nam je nakon utakmice rekao:

 “Iskreno da vam kažem, od svoje ekipe sam očekivao mnogo više bez obzira što smo oslabljeni neigranjem kapitena Tabalovića i najboljeg strijelca tima u prošloj polusezoni Memiševića, ali to nije razlog da kažem da je u redu da prikažemo ovaku igru. Što se tiče početka utakmice, mislim da smo brzo primili prvi gol i nakon toga smo povezali dosta grešaka koje nisu bile svojstvene našoj ekipi. Definitivno, s obzirom da tu ima dobar dio mladih igrača koji prvi put igraju, ima prostora da se može nešto odraditi", rekao je Mahmutović, dodavši:

"Što se tiče protivnika, u Mramoru se uvijek igrao dobar fudbal i znali smo da će to biti dobra utakmica na jednom od najboljih terena, slijedili smo neku tradiciju da kao i u prethodnim utakmicama odigramo dobro, pa čak i uzimamo bodove. Malo smo se optimistički ponadali da ćemo ponoviti tradiciju ali smo toliko podbacili da nisam mogao očekivati bodove. Utakmicu su odlučile greške pojedinaca, a tvrdim da su gledaoci ipak imali šta vidjeti.“’

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.