Marić novi predsjednik Fudbalskog saveza Bijeljina

Marić novi predsjednik Fudbalskog saveza Bijeljina

M. Jakovljević

U Centru za kulturu  održana je izborna Skupština područnog Fudbalskog saveza Bijeljina. Istoj je od mogućih 36 prisustvovalo 34 člana.

Za novog predsjednika je jednoglasno izabran Radika Marić, sportski radnik iz Bijeljine, koji obavlja dužnost sekretara u OFS Bijeljina.

Mnogi  klubovi, a i sportski radnici u Semberiji ga smatraju alfom i omegom u fudbalskom sportu.

"Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i velika mi čast  i obaveza što ću obavljati ovu vrlo odgovornu funkciju.Trudit ću se i nastojat  sa svojim saradnicima da ovaj PFS bude i dalje jedan od najmasovnijih na području BiH i da bude primjer svima kako se treba raditi", rekao je Radika Marić.

Novi Izvršni odbor je takođe jednoglasno dao podršku Miletu Kovačeviću za izbor predsjednika FS RS na predstojećim izborima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti