Medunjanin: Pola gola pripada Pjaniću

Zmajevi presretni

Medunjanin: Pola gola pripada Pjaniću

E. Škorić

Haris Medunjanin i Vedad Ibišević pogađali su u trijumfu Bosne i Hercegovine nad Estonijom u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Spahić je bio dvostruki strijelac, jednom su pogađali Džeko, Medunjanin i Ibišević. Medunjaninova bomba na ubačaj Miralema Pjanića ipak je bez dileme potez večeri.

"Deset dana smo trenirali i mislim da je sve ispalo super. A što se mog gola tiče, pola pripada Pjaniću", izjavio je nakon utakmice Medunjanin.

"Mislim da smo kao ekipa dobro igrali, borili smo se za svaki metar i sa ovakvom borbom svakog možemo da dobijemo. Znali smo da moramo da odmah stisnemo Estonce. Brzi gol nam je puno pomogao", smatra veznjak Maccabija.

Vedad Ibišević je bio prezadovoljan i smatra da se ovakvom borbom može svako dobiti.

"Zadovoljan sam prije svega što smo jednostavno pobijedili. Dali smo sve od sebe, igrali smo dobro i zasluženo smo pobijedili", izjavio je Ibišević, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Protivnika smo jako ozbiljno shvatili i tako smo igrali svih 90 minuta. Samo na taj način možemo nešto napraviti u kvalifikacijama. Sigurno da ova utakmica da bude primjer i da nam da dodatno samopouzdanje".

"Naši navijači su jako bitni, posebno u teškim momentaima kada vam i ne ide", dodaje napadač Herthe.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi