Miše: Ne igramo dobro, imali smo nevjerovatan peh

Nakon poraza od Želje

Miše: Ne igramo dobro, imali smo nevjerovatan peh

NK Vitez je u subotu u okviru 22. kola BH Telecom Premijer lige na domaćem terenu upisao uvjerljiv poraz od ekipe Željezničara, te s tim porazom potonuo još dublje u borbu za opstanak. 

Igra Viteza nije bila toliko loša, imao je Vitez nekoliko izuzetnih šansi međutim Željo je iskoristio svoje, dok Vitez nije.

"Čestitam Želji na zasluženoj pobjedi koja je mogla biti i ubjedljivija. Ne igramo dobro, ali imali smo nevjerovatan peh da u prvoj minuti primio pogodak, utakmicu otvorimo sa 0:1. Nakon našeg kornera iz kontre primamo pogodak, to su situacije koje su nedopustive i ne smiju se dešavati. To je rezultiralo visokim porazom iako smo stvorili četiri ili pet dobrih šansi. Na kraju opet čestitam Željezničaru kojem u nastavku želim mnogo sreće", izjavio je Ante Miše.

Već u srijedu Vitez dočekuje Drinu iz Zvornika, a u ovoj utakmici moraju bez ikakvog opravdanja doći do bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.