Mladina: I prekidi su sastavni dio igre

Široki bolji od Veleža

Mladina: I prekidi su sastavni dio igre

E. Škorić

Široki je s 1:0 savladao Velež u pretposljednjem susretu šestog kola Premijer lige.

Široki je slavio pogotkom Bralića nakon ubačaja iz kornera. Širokobriježani su se mučili, ali su zasluženo savladali goste iz Mostara.

"Večeras je odlučila fizička sprema igrača. Ja sam tu tek dva dana, odradili smo faktički dva treninga. Momci su radili maksimalno. Večeras smo imali zicer u provm dijelu, nismo iskoristili", kazao je Obad.

"Željo je bolja momčad nego što to govori stanje na tabeli i to će se u budućnosti pokazati. Bili smo dosta kvaltetni, nije bilo lako napadati cijelu utakmicu. Nismo uspjeli iz igre dati gol, uspjeli smo iz prekida, ali to je sastavni dio igre", rekao je trener Širokog Davor Mladina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.