Mramor započeo pripreme za proljetni dio sezone

Bez novih lica na prozivci

Mramor započeo pripreme za proljetni dio sezone

J. Duvnjaković

Ekipa Mramora danas je na pomoćnom terenu stadiona u Mramoru započela pripreme za drugu polusezonu Druge lige FBiH-Sjever.

Na prozivci nije bilo novih lica, a klub je napustio Almis Kasumović koji se trenutno nalazi u ekipi zeničkog Čelika. 

Trener zeleno-crnih Meho Zahirović moći će računati na ukupno 17 igrača. Za Mramor će nastupati: Evel Bajrić, Anel Zahirović, Mirnes Heljić; Ibrahim Kamerić, Amir Mehmedović, Edin Malkić, Mato Mrkonjić, Amel Bajrić, Azur Kucalović, Adis Omerović, Ermin Bećirović, Muamer Klimentić, Selim Selimović, Armando Gušić, Nedžad Džanić, Armin Kucalović, Edin Bećić. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ekipa će se do početka prvenstva, za razliku od prethodnih godina, pripremati u Mramoru, a planirano je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.’

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi