Musa: Famos ili Igman? Svejedno, želimo odbraniti trofej

Široki saznao mogućeg protivnika

Musa: Famos ili Igman? Svejedno, želimo odbraniti trofej

E. Škorić

Slaven Musa, trener nogometaša Širokog Brijega, zadovoljan je protivnikom svoje momčadi u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Širokobriježani, aktuelni osvajači Kupa, u odbranu trofeja kreću gostovanjem u Hrasnici ili Konjicu, a to će biti odlučeno nakon sutrašnje utakmice Igmana i Famosa. 

"Relativno možemo biti zadovoljni žrijebom. Mogli smo za  protivnika dobiti nekog premijerligaša, a na kraju igramo protiv prvoligaša ili drugoligaša", rekao je Musa za SportSport.ba, te nastavio:

"Igramo sutra protiv Igmana pripremnu utakmicu i imat ću priliku da na djelu vidim njihovu ekipu. Volio bih zbog blizine da igramo u Konjicu, mada nećemo očajavati ako budemo morali da gostujemo u Hrasnici. Bilo da se radi o Igmanu ili o Famosu, mi ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje i mi želimo da odbranimo trofej Kupa".

"I prošle godine smo na sličan način počeli Kup. Igrali smo protiv Branitelja iz Mostara. Iako smo slavili s 2:0, imali smo dosta problema. Moramo biti na pravom nivou i samo tako možemo proći u osminu finala", dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.