Press FK Sarajevo pred Mladost DK.

Musemić: Čeka nas teška utakmica, podrška navijača je bitna

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva sutra će u okviru 15. kola Premijer lige BiH na svom Koševu ugostiti FK Mladost Doboj Kakanj.

Sarajevo se nalazi u sjajnoj formi, te samo pet bodova zaostaje za Širokim Brijegom i Zrinjskim, te tri za gradskim rivalom Željezničarom. Na današnjoj press konferenciji medijima su se obratili šef struke Husref Musemić i nogometaš Almir Bekić.

"Vidjećemo da li nam je pauza dobrodošla. Mladost igra bez pune efektivne igre, čeka nas zahtjevna utakmica, ali mi igramo kući pred svojim navijačima i vjerujem da imamo snage i kvaliteta za to. Imamo problema sa igračkim kadrom, ali imamo dovoljan broj igrača. Hebibović ima tri žuta, Kuzmanović je slomio nos, a Radovac se žali na probleme sa ložom i oni će sigurno propustiti meč. Podrška navijača je veoma bitna", kazao je Musemić.

"Nama ne odgovara kako Mladost igra, ali to je njihov stil igre i on daje rezultate. Nastojat ćemo da nametnemo naš stil i uvijek sam pažnju posvećivao svojoj ekipi", jasan je bio Musemić.

O sutrašnjem meču govorio je i prvotimac Almir Bekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čeka nas teška utakmica, tereni su teški, a Mladost je dosta agresivna. Mi gledamo sebe, ne zanima nas protivnik i ako budemo pravi rezultat neće izostati. Sa ova tri boda bi se uključili u borbu za prva tri mjesta", dodao je Bekić.

"Mi idemo utakmicu po utakmicu. Najbitnije je da savladamo Mladost, a onda ćemo razmišljati o Željezničaru", istakao je Bekić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi