Navijači BiH ne smiju unositi torbe na stadion

Vlada Belgije zabranila

Navijači BiH ne smiju unositi torbe na stadion

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 7. oktobra gostovati u Briselu, gdje će se sastati sa selekcijom Belgije.

Iz NFSBiH su danas odlučili upoznati navijače naše reprezentacije da je vlada Belgije zbog nedavnih terorističkih napada donijela odluku o zabrani unošenja torbi (bilo koje vrste) na velike događaje.

Ova zabrana se odnosi i na stadion King Baudouin, na kojem će se igrati kvalifikaciona utakmica, tako da navijačima neće biti dozvoljeno unošenje torbi, niti na stadionu postoje prostorije u kojima bi se one mogle ostaviti za vrijeme utakmice.

Vrijedi podsjetiti da će navijači BiH u Briselu moći boraviti samo na tribini koja je rezervisana za gostujuće navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi