Nekadašnji igrač Slobode na probnom radu u Švicarskoj

U ekipi Aaraua

Nekadašnji igrač Slobode na probnom radu u Švicarskoj

Donedavni fudbaler Slobode Damir Mehidić u potrazi je za novim angažmanom.

Kako javljaju švicarski mediji, ovaj 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog krila nalazi se na probnom radu u Švicarskoj, gdje će pokušati zadovoljiti apetite stručnog štaba Aaraua i izboriti se za ugovor.

Mehidić je stigao na probu u redove švicarskog drugoligaša i putovat će sa ostatkom ekipe na pripreme, a trener Aaraua je istakao da je zadovoljan onim što je od njega vidio na dosadašnjim treninzima koje je odradio u Švicarskoj.

Podsjetimo, Mehidić je tražio raskid ugovora od Slobode, koja ga je u međuvremenu suspendovala.

Prvostepena komisija za status igrača Tuzlanskog kantona presudila je u korist Mehidića, a Sloboda će se, kako su iz tuzlanskog kluba potvrdili za SportSport.ba, žaliti drugostepenoj komisiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi