Nestorović: Greške odbrane odvele su nas do novog poraza

Trener Rudara nakon Banja Luke

Nestorović: Greške odbrane odvele su nas do novog poraza

Krajiški derbi pripao je Borcu, a fudbalerima Rudar Prijedora širom otvorio vrata Prve lige RS. Rudar je dobro odigrao u Banjoj Luci, ali je bilo evidentno da nisu mogli iznijeti psihološki pritisak koji ih je tjerao na osvajanje tri boda za opstanak. 

„Izgubili jesmo, ali još uvijek postoji teorija i dok ima nade nećemo se predati. Sad moramo pobijediti Zvijezdu u slijedećem kolu u Gradačcu i na taj način održati korak klubovima koji su ispred nas,“ reako je trener Darko Nestorović i dodao:

„Naša odbrana bila je najbolji dio tima u dosadašnjem dijelu prvenstva, ali je protiv Borca napravila tri greške i odvela nas u poraz. Trijumf Borca je apsolutno zaslužen, a mi smo ponovo pokazali oscilacije.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.