Određene sudije 19. kola Premijer lige BiH

NSBiH odredio sudije

Određene sudije 19. kola Premijer lige BiH

M. Šljivak

Bh Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se u vikendu pred nama i to utakmicama 19. kola.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za utakmice prvog proljetnog kola. Delegirano je nekoliko zanimljivih imena, a u derbiju kola koji se igra u Krupi na Vrbasu između Krupe i Željezničara, na centru će biti Elvis Mujić iz Banovića.

Meč Sarajeva na Koševu protiv Viteza pripao je Draganu Petroviću iz Banja Luke, dok će duel vodećeg Zrinjskog protiv Čelika u Zenici suditi Ognjen Valjić.

Na centru u meču Mladosti i Slobode biće Edin Jakupović iz Bihaća, meč Radnika i Olimpica sudiće Goran Paradžik, dok će u meču Metalleghea i Širokog meč suditi Tomislav Ćuić iz Tomislavgrada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

vrijeme i datum meč sudija
Subota, 14:00 Radnik - Olimpic Goran Paradžik
Subota 14:00 Mladost - Sloboda Edin Jakupović
Subota 14:30 Metalleghe - Široki Tomislav Ćuić
Subota 17:00 Čelik - Zrinjski Ognjen Valjić
Nedjelja 13:00 Sarajevo - Vitez Dragan Petrović
Nedjelja 14:30 Krupa - Željezničar Elvis Mujić
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi