Održan sastanak predstavnika mostarskih rivala

Pred meč u Kupu

Održan sastanak predstavnika mostarskih rivala

M. Maksimović

Danas je u Sportskom savezu Grada Mostara održan sastanak povodom predstojećeg gradskog derbija kojemu su osim prisustva Gradonačelnika Ljube Bešlića, predstavnika Sportskog saveza Hasana Šišića i predstavnika MUP-a HNK-a, prisustvovali i predstavici FK Velež Šemsudin Hasić, Himzo Đonko i Salih Grbić, te predstavnici HŠK Zrinjski Marin Raspudić i Mile Puljić.

Uprave su se složile i  istakle kako su u proteklom periodu zajedno u kordinaciji sa PU Mostar uložili mnogo napora kako bi utakmice mostarskih rivala protekle u sportskom ozračju.

Mjere predostrožnosti vezanih za sigurnost prilikom odigravanja i ove utakmice su manje-više svima poznate i doprinijele su dobrom raspoloženju kako u gradu tako i na stadionu za vrijeme derbija. Dobroj atmosferi doprinijeli su prije svega i dobri odnosi koje gaje uprave dva mostarska kluba, kao i veliki angažman policijskih službenika PU Mostar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi