Održana prozivka u Bratstvu, nekoliko novih imena

Startali s pripremama

Održana prozivka u Bratstvu, nekoliko novih imena

Današnjom prozivkom Bratstvo iz Gračanice je startalo sa pripremema za sljedeću sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Bratstvo će pod vodstvom trenera Nusreta Muslimovića u novu sezonu ući sa nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Na prozivci se nisu pojavili Kuduzović, Mulahusejnović, Halilagić, Redžić, Rastoka i još nekolicina igrača koji su prošle sezone imali manju minutažu, dok su iz opravdanih razloga odsutni bili Kadić, Diabang i Kahrimanović.

Od novih igrača stigli su Marsel Mace (Lokomotiva Miričina), Husejn Halilović (Mladost Malešići), Arnes Ćosić (HNK Čapljina), Stefan Stojanov (Drina Zvornik), Miloš Mitrović (Mladost DS) i Adnan Alihodžić (Bosna Sema). 

U okviru priprema planirano je da Bratstvo odigra osam pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu 8. jula protiv Budućnosti. Zatim slijedi duel protiv Slavena, te turniri u  Stjepan Polju (15. i 16. 7.), Jelahu (22. i 23. 7.) i Doboj Istoku (29. i 30. 7.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi