Olimpic trenirao u Hadžićima, Vukovi oslabljeni protiv Želje

Pred početak nove sezone

Olimpic trenirao u Hadžićima, Vukovi oslabljeni protiv Želje

Fudbaleri Olimpica odradili su u četvrtak pretposljednji trening pred početak nove sezone BH Telecom Premijer lige. Izabranici Mirze Varešanovića novu sezonu najelitnijeg domaćeg takmičenja otvoriti će na stadionu Otoka, na koji stiže gradski rival Željezničar.

Mali gradski derbi svakako će biti jedan od najzanimljivih duela 1. kola Premijer lige, a Vukovi su svoj pretposljednji trening pred utakmicu sa Plavima odradili na stadionu Radnika u Hadžićima.

Muhamed Subašić i Dalibor Pandža danas nisu trenirali, a njihov nastup u premijernoj utakmici nove sezone domaćeg takmičenja je upitan, dok protiv Želje u rosteru Olimpica zbog povrede neće biti Kenana Handžića, te Filipa Gligorova i Mahira Karića zbog papirologije.

Zbog crvenog kartona u posljednjem kolu prošle sezone za utakmicu sa Željezničarom za sastav tima sa Otoke neće konkurisati Veldin Muharemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti