Olimpik dobio novo pojačanje

Vidović potpisao ugovor

Olimpik dobio novo pojačanje

Novo ime u federalnom prvoligašu Olimpiku je 29-godišnji Damir Vidović. 

Ovaj hrvatski internacionalac je najprije boravio u Olimpiku na probnom radu, a stručni štab na čelu sa trenerom Mirzom Varešanovićem je odlučio na kraju da mu ponudi jednogodišnji ugovor. 

Vidović je u karijeri nastupao za više klubova u Hrvatskoj, između ostalog, za Dinamo, Lokomotivu i Cibaliju, a imao je priliku još igrati u Sloveniji (Koper), Portugalu (Operario) i Austriji (Oberwart). 

Nema sumnje da će Vidović dodatno pojačati konkurenciju u napadu i pomoći Olimpiku da ispuni rezultatski cilj, tačnije povratak u premijerligaško društvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti