Omerović: Ostvario sam dječački san

Kadeti se plasiralo na Euro

Omerović: Ostvario sam dječački san

Kadetska reprezentacija BiH po drugi put uzastopno se plasirala na Evropsko prvenstvo. 

Unatoč minimalnom porazu od Engleske, naša reprezentacija predvođena selektorom Sakibom Malkočevićem se plasirala na Evropsko prvenstvo kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih selekcija. 

Komentar na veliki uspjeh za SportSport.ba je dao i kadetski reprezentativac Eldin Omerović.

"Bilo je teško igrati protiv selekcije Engleske, ali željeli smo da pokažemo da zaslužujemo ići na Evropsko prvenstvo i da imamo sjajnu generaciju. Moram istaći da su kvalitet pokazali i Englezi i da zasluženo, kao i mi, idu dalje", kazao nam je Eldin Omerović, te dodao:

"Što se tiče plasmana na Evropsko prvenstvo, ostvaren mi je dječački san. Ovo mi je prvi put da idem na jedno veliko takmičenje i nadam se da neće biti posljednji. Još uvijek nisam svjestan da smo uspjeli izboriti plasman", dodao je. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi