Pandža: Tražit ćemo gol koji bi olakšao put do finala

Štoper Širokog pred Želju

Pandža: Tražit ćemo gol koji bi olakšao put do finala

M. Maksimović

Boris Pandža očekuje težak meč na Grbavici večeras. Kaže da i jedan i drugi tim imaju kvalitet i da nisu slučajno polufinalisti najmasovnijeg takmičenja, a očekuje i dobru atmosferu.

U Širokom su itekako svjesni činjenice da je pred njima do ovog trenutka najvažnija utakmica sezone. Stoper Boris Pandža nada se dobroj igri i prolasku u finale.

“Spremni smo, a iskreno mislim da možemo do rezultata koji bi nas odveo do finala. Vjerujem da ćemo pokazati karakter i proći u finale. Svjesni smo važnosti utakmice, kao i činjenice da će domaćin imati veliku podršku s tribina. Očekujem početni pritisak Željezničara, dok mi znamo da moramo ostati hladne glave. Nećemo braniti 1:0 s Pecare, već ćemo tražit gol koji bi nam olakšao put do finala”, izjavio je Pandža.

Široki Brijeg će večeras biti liše usluga Ćorića i Sivrića, dok je pod znakom pitanja nastup Marija Marine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi