Petrović: Sarajevo je kontrolisalo utakmicu od početka

Kapiten Kozare nakon poraza od Sarajeva

Petrović: Sarajevo je kontrolisalo utakmicu od početka

D. Vejo

Fudbaleri Kozare poraženi su danas u prvoj utakmici osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine na Koševu od ekipe Sarajeva rezultatom 3:1.

Velimir Stojnić sa jako mladim timom izašao je da se uhvati u koštac sa ekipom kao što je Sarajevo, ali su Gradiščanci primili tri pogotka te sebe udaljili od plasmana u četvrtfinale Kupa BiH. Nakon meča, svoje utiske kazao je kapiten crveno-bijelih.

"Sarajevo je pokazalo na terenu da je favorit. Kontrolisali su utakmicu čitavih 90 minuta i zasluženo slavili. Imamo još revanš i nećemo se predati. Dat ćemo sve od sebe, pa šta bude", rekao je za SportSport.ba štoper Kozare, Ognjen Petrović.

Uzvratna utakmica između Kozare i Sarajeva igra se naredne srijede na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi