Petrović: Želimo samo jedno, a to je trijumf

Kapiten Kozare uoči meča sa Zvijezdom 09

Petrović: Želimo samo jedno, a to je trijumf

D. Vejo

Derbi osmog kola play-off faze prve lige Republike Srpske odigrat će se ovog vikenda u Gradišci gdje Kozara dočekuje ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.

Velimi Stojnić i njegovi puleni igraju izuzetno dobar fudbal na svom terenu. Tokom proljetnog dijela šampionata pretrpjeli su poraz od ekipe Krupe koja je praktično osigurala plasman u Premijer ligu BiH. O predstojećem meču, pričao je kapiten Gradiščanaca.

"U goste nam dolazi ekipa Zvijezde 09 koja igra dobar fudbal ove sezone. Ali mi igramo na svom terenu i želimo da se revanširamo za onaj težak poraz u Bijeljini. Hoćemo pobjedu i nova tri boda koja nas ostavljaju u vrhu tabele Prve lige RS", zaključio je za SportSport.ba štoper crveno-bijelih, Ognjen Petrović.

Meč između Kozare i Zvijezde igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi