Pobjede Bosne, Budućnosti, Gradine...

11. kolo Druge lige FBiH grupa Sjever

Pobjede Bosne, Budućnosti, Gradine...

S. Mlaćo

Bosna Mionica slavila je danas u okviru 11. kola Druge lige FBiH grupa Jug na gostovanju kod Lokomotive iz Miričine 2:1. 

Strijelci za Bosnu bili su Jahić i Isanović, dok su domaći jedini pogodak postigli u petoj minuti preko Omerovića.

Budućnost iz Banovića slavila je sa visokih 4:1 protiv Dinama u Donjoj Mahali. Za Banovićane su pogađali Mustafić, Trumić, Čehajić i Smajlović. Za domaće je jedini pogodak postigao Turbić.

Seona je u Poljicama vodila sa 1:0 protiv Svatovca, ali je taj meč prekinut u 84. minuti nakon što je glavni sudija napadnut zbog napada nakon dosuđenog faula za domaći tim. Gradina je sa 4:0 deklasirala Dizdarušu. Radnički je slavio u Tojišićima protiv Sloge sa minimalnih 1:0, a Mramor i Bosna su podijelili bodove (2:2). 

Priluk je sa 8:1 deklasirao Ingram, dok je podjela bodova viđena i u duelu Mladost iz Malešića i Prokosovića (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi