Počela prodaja ulaznica za Kipar

U Zenici pomama kao i uvijek

Počela prodaja ulaznica za Kipar

U Zenici je danas počela prodaja ulaznica za predstojeći kvalifikacioni susret koji će odigrati naša reprezentacija i reprezentacija Kipra.

Desetine građana su već danas došli nabaviti ulaznice za susret koji našu reprezentaciju očekuje devetog septembra na Bilinom polju. Zanimljivo, u Sarajevu nije bilo gužve prilikom kupovine karata što ipak ne znači da je interes za ovu utakmicu slab.

U prodaju je pušteno 11.000 ulaznica, a cijene su 20 za jug i sjever, 30 za istok i 40 KM za zapad. Kiprani su za ovaj susret dobili 120 ulaznica koji će biti smješteni u uobičajenom sektoru za gostujuće navijače koji se nalazi u dijelu zapadne tribine prema sjevernoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.